2E Group: BERT KARLSSON OCH 2ENTERTAIN (PUBL) I NYTT SCHLAGER- OCH TALANGSAMARBETE

Sveriges största nöjesproducent 2Entertain och Bert Karlsson har inlett i ett långsiktigt samarbete. Mångsysslaren, schlager- och nöjesprofilen Bert Karlsson har knutits till företaget för att man tillsammans skall utveckla 2Entertains affärsområde Artistprogram, fokuserat på schlager, underhållning, ”talangjakt” och artistkontakter.

2Entertains Artistprogram beräknas omsätta cirka 30 miljoner kronor under 2007.

– Ingen har mer erfarenhet än Bert när det gäller artister i allmänhet och schlagerartister i synnerhet. Hans kunnande och nätverk i branschen är unikt och samarbetet kommer att stärka vår verksamhet ytterligare. Samarbetet med Bert skall bli väldigt spännande, säger Ulf Mazur, vd för 2Entertain.

Bert Karlsson skall i första hand bidra till den fortsatta utvecklingen av 2Entertains affärsområde Artistprogram och här arbeta med det som rör schlager, artister och talangjakt. Flera av Sveriges största artister är knutna till 2Entertains Artistprogram, som bland annat producerar större och mindre företagsarrangemang.

Att 2Entertain ligger Bert varmt om hjärtat vet alla som läst hans självbiografi; ”Mitt liv som Bert”, där han hyllar den börsnoterade (First North) nöjesproducenten.

– 2Entertain är kanonbolag med jävligt bra människor. Deras utveckling har varit lysande de senaste åren och potentialen är enorm när man jobbar seriöst i nöjesbranschen.

För ytterligare information:

Ulf Mazur, vd 2Entertain AB (publ) tfn 0346-714 712 alt 0706-47 61 27

Bert Karlsson, tfn 0705-932999.

Fria pressbilder och mer pressinformation: www.2entertain.com

2Entertains kärnverksamhet är att på ett lönsamt sätt initiera, producera, marknadsföra och sälja kvalitativ underhållning till en bred publik på olika mötesplatser. Verksamheten bedrivs i Sverige och Norge med visionen att ständigt utveckla show OCH business. Verksamheten drivs i två dotterbolag. 2Entertain Sverige AB, som driver svenska projekt och 2Entertain Norge AS som bedriver projekten i Norge. I koncernen ingår Hansen Conference & Event, som förvärvades i november 2007, och som är ett av de ledande företagen inom konferens och eventmarknaden i Sverige. 2Entertain är också delägare i Osloteatern Chat Noir, norska produktionsbolaget Thalia Teater AS och Oscarsteatern i Stockholm, vilken drivs tillsammans med Vicky von der Lancken. 2Entertain har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Falkenberg. Bolaget omsatte ca 250 MSEK under 2006 och har sitt säte i Falkenberg. Bolaget är listat på First North med Remium som Certified Adviser.2Entertainaktien är Sveriges roligaste aktie att äga – både show och business!

Bolagsinformation

2E Group

Senaste nyheterna

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. « Föregående