3L System: 3L SYSTEM GROUP PÅBÖRJAR INSTALLATION AV CORE FÖR SPH I MALAYSIA

(NGM:3L)

• Den första installationen av Core inom det ramavtal som tecknades 2007 mellan Singapore Press Holding Interactive International PTE LTD och 3L System Group är nu i drift i Kina.

• 3L System Group har nu påbörjat den andra installationen av Core i Malaysia.

• Avtalet omfattar totalt sex installationer av Core i Sydostasien samt Kina

3L System Group tecknade 2007 ett ramavtal med Singapore Press Holding Interactive International PTE LTD gällande Core Business System för deras nysatsning inom söktjänster. Ordern omfattar installationer, licenser och support för sex installationer i Sydostasien och Kina.

SPH Interactive International är ett helägt dotterbolag till Singapore Press Holdings som är börsnoterat i Singapore. SPH Interactive International specialiserar sig på söktjänster via online och mobila plattformer i Asien.

Core är ett affärssystem för Directory and Search Services Industry. Core fokuserar på den växande online marknaden men hanterar även processerna för Yellow Pages Industry.

Core är helt medieoberoende vilket innebär att försäljningen effektiviseras då man vid ett tillfälle kan sälja alla typer av annonser, kampanjer, sökord eller trafik. Den ökade konkurrensen från nya typer av innovativa söktjänster gör att informationen i databasen måste differentieras och förädlas för att öka värdet och användarnyttan. Core ser till att hanteringen och insamlingen av informationen sker systematisk och att kvalitén hela tiden höjs.

”Vi är väldigt glada för att Singapore Press Holding Interactive International PTE LTD har valt Core som standardplattform för sin satsning i Sydostasien och Kina gällande söktjänster på Internet. Med den flexibilitet som Core har är det idealiskt för deras affär och den asiatiska marknaden.” säger Joakim Richter, CEO på 3L System Group.

För mer information, kontakta CEO, Joakim Richter

Joakim Richter, 070-4416470

Joakim.richter@3lsystem.se

www.3lsystem.se

Bolagsinformation

3L System

Senaste nyheterna

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. « Föregående