Fortnox: Fortnox lanserar nytt löneprogram

Fortnox, Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, lanserar nu en utbyggd variant av ett av Sveriges mest använda löneprogram, Fortnox Lön. Det nya programmet Fortnox Lön Plus innehåller flera förbättrade och utvecklade funktioner som t ex statistikrapportering till SCB och Svenskt Näringsliv.

 

”Fortnox Lön har utvecklats kontinuerligt under många år, men nu tar vi ett större steg och lanserar en starkt utvecklad version med helt nya funktioner för kunder som vill kunna optimera det digitala flödet ytterligare”, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

Grunden i Fortnox Lön Plus är den samma som i Fortnox Lön, där företagaren har fullgod kontroll på sin lönehantering, när det gäller allt från lönespecifikationer och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter. Men i Fortnox Lön Plus finns dessutom exempelvis import och export av löneartstabeller, statistikrapportering till SCB och Svenskt Näringsliv samt guider för utläggshantering. Fler funktioner kommer att tillkomma framöver.

Fortnox Lön Plus har utvecklats som en följd av ökade behov och krav från kunderna.

”Många kommer säkerligen fortsatt att föredra Fortnox Lön, men vi vill öka valfriheten för våra kunder och göra systemet mer flexibelt för dem som behöver en lösning att växa med. Fortnox Lön Plus svarar mycket väl upp mot de kraven och är lättarbetat och effektivt även när behov av ny funktionalitet ökar”, säger Nils Carlsson.

Precis som för Fortnox Lön erbjuds komplett trygghet i Fortnox Lön Plus, såsom öppet köp i 30 dagar, fri support och säkerhet i molnet.

 

För ytterligare information, kontakta:

Nils Carlsson, VD

Tel. 076-644 77 00, nils.carlsson@fortnox.se

Bolagsinformation

Senaste nyheterna

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. « Föregående