LifeAssays: Italienska distributören nu utbildad och lagt order på 10 instrumentsystem

EOSbio s.r.l. har lagt sin första order efter det att en säljträning genomförts i deras lokaler i slutet av oktober. Ordern är på 10 instrument samt kit för hund CRP.

Vår Marknads och Försäljningschef Tom Liber besökte EOSBio i slutet av oktober för att genomföra en säljträning för bolagets dedikerade veterinärsäljare samt egna in-house veterinär. I samband med träningen besöktes två kliniker, som valde att omgående köpa ett instrument vardera. Framgången i de första kundbesöken och en ambitiös aktivitetsplan har lett till denna order.” säger Anders Ingvarsson, VD i LifeAssays® AB (publ.)

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för omgående offentliggörande den 10 november 2016 kl. 13.00. 

 

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson +46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

 

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com

Bolagsinformation

LifeAssays

Senaste nyheterna

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. « Föregående